Mijn benen worden goed getraind!

Nieuw-Zeeland, Auckland

Eerst naar het Domain gelopen en naar het Auckland Museum geweest. Indrukwekkend gebouw en mooie collectie.
Door het Domain gewandeld [Domain is een vrij groot park, met bos en een sportveld]. Terug gaan wandelen, kwam ik langs een pand waar ze organic en fairtrade koffie verkopen en [dat had ik op de heen weg al gezien] ze puppy's hebben. Je mocht de puppy's oppakken en aaien, heel leuk, je zou er zo een willen meenemen!
Vanaf daar naar Mount Eden gelopen, een vulkaankrater, omhoog geklommen en van het uitzicht genoten. Vanaf daar kan je mooi over heel Auckland heen kijken.
Beneden aan de berg was ik van plan om de bus terug te nemen, dus ik zat een tijdje te wachten en toen reed de bus gewoon keihard voor mijn neus door! Toen toch maar gaan lopen, geen zin om nog een half uur te zitten wachten. Was nog een aardig stukje lopen! Begin mijn benen aardig te voelen, ze krijgen een aardige training. Heb de afgelopen weken al aardig wat kilometers gelopen!

's avonds naar de bios geweest, "The qiult trip", leuke film!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.