Aankomst Sydney

Australië, Sydney

Landen in Sydney!

Goede vlucht gehad, film gekeken, geslapen [weer 2 plekken voor mij alleen] Mooi uitzicht over Sydney tijdens het landen.
Met de trein naar mijn hostel, YHA City Central, vlak naast het Centraal Station, heel makkelijk. Ingecheckt, gedoucht en op pad gegaan. Voelt een beetje als thuiskomen, 3e keer alweer in Sydney, heerlijke stad. Rond gelopen door de parken, in de botanische tuin gezeten en bij een japans restaurant gegeten.

Helemaal Happy !!! :)
Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

En waren de flying foxes nog zo aanwezig in de botanische tuin?

Bernard 2013-02-28 18:18:22

Nee, kon ze niet meer vinden en ook de papagaaien niet meer. Volgens mij zijn ze er niet meer. Of het was te warm overdag, maar de vorige keer waren ze er altijd als ik er rond liep.

Irene1982 2013-03-01 02:59:46

Even gegoogled en inderdaad de flying-foxes are relocated. Acht maanden geleden is daar een begin mee gemaakt en ze worden niet meer gezien in de botanische tuin. Wel jammer maar goed voor de tuin want het zijn slopers.

Bernard 2013-03-01 15:45:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.