Bangkok, 1e dagen

Thailand, Bangkok

1e vlucht overleefd, flinke misselijkmakende turbulentie, maar de 11 uur ging best snel. Met de metro en taxi naar mijn hotel/questhouse. Zit in een druk en gezellig straatje midden in het centrum van Bangkok. Dichtbij "The Royal Palace'' en het Nationaal museum.

1e dag weinig gedaan, beetje rondgelopen en een lekkere [vrij hardhandige] massage gekregen en toen belachelijk lang geslapen [van 8 uur 's avonds tot 12 uur de volgende middag]

Gister naar het Nationaal museum geweest.

Wat mij erg opvalt hier in Bangkok, is dat de mensen zo weinig lachen. Iedereen kijkt verveeld en ongeïnteresseerd [eigenlijk net als in Rotterdam centrum]. Dat vond ik zo fijn aan Sri Lanka, daar lachen de mensen veel en zijn echt vriendelijk, dat maakte het zon fijn land om in te reizen en daar voelde ik me heel erg op gemak!

Bangkok vind ik persoonlijk niet zon inspirerende stad.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Hoi lieverd, blij dat je goed bent aangekomen . Wij zitten in de serre en het sneeuwt alweer. Zijn net thuis uit Oegstgeest , Elly's verjaardag. Veel gezien daar, of valt dat tegen? Het is opeens wel stil in huis zo met z'ntweetjes, groetjes , mama

Mama 2013-02-24 14:50:30

Doe niet zo super veel , beetje rondlopen, lezen en lekker rustig aan. Heb de meeste dingen in Bangkok al gezien, is al de 3e keer dat ik hier ben. Stilte went vanzelf, opzoek naar een andere opvang benodigde!

Irene1982 2013-02-25 04:32:56

Wat bedoel je met andere opvang benodigde?

Mama 2013-02-25 18:49:34

iemand die ook weer een tijdelijke opvang nodig heeft, jullie zitten nooit lang zonder.....................

Irene1982 2013-02-26 04:19:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.