Denver

Verenigde Staten, Denver

Vandaag rijden we van Moab naar Denver via kleine omweg, bezoek aan Fairplay, beter gekend als South Park van het populaire tv programma!! Van Moab nr Fairplay 5u rijden, van Fairplay naar Denver 1u40' rijden!
What to do in Denver :
Voor een stapje terug in de tijd ga je naar Larimer Square. Hier is de stad Denver letterlijk omheen gebouwd. Er staan historische huizen uit 1885 en het is vandaag de dag één van de meest bruisende wijken die de stad kent.
Het State Capitol in Denver, gebouwd in 1886, wordt vooral bezocht vanwege de inscriptie op de trap voor de ingang. Op de dertiende trede staat namelijk gebeiteld dat je precies 1 mijl boven de zeespiegel staat.
Het uitgaansleven in Denver is lekker divers. Er zijn talloze manieren om uit te gaan. Zo kun je heel goed stappen in Downtown Denver. Er zijn hier verschillende discotheken, cafés en bars. Ook heel leuk is Cherry Creek North. Hier vind je vooral veel restaurants, maar er zijn ook cafés en cocktailbars in deze omgeving. Denver staat ook echt bekend om de livemuziek en comedyclubs. Elk weekend zijn er wel leuke optredens waar je bij aanwezig kunt zijn.
Wanneer je uitgebreid wilt winkelen in Denver is vooral de 16th Street Mall interessant. Deze 1,5 kilometer lange straat en omringende 16 blokken, is alleen toegankelijk voor voetgangers en biedt urenlang winkelplezier. Het wordt dan ook wel de Rodeo Drive van Denver genoemd. Je vindt er zaken met bekende merken, zoals Gap, de Virgin Records Megastore en Victoria’s Secrets, maar er zijn ook talloze kleine boetiekjes en eet- en drinkgelegenheden. Er heerst vaak een gezellige drukte en je kunt er genieten van (gratis) straatoptredens en live bandjes. Ook is er gratis Wi-Fi en je kunt er kosteloos met een shuttle service naar toe.
Denver Airport
Woolleys Classic
16450 East 40th Circle
Aurora
gratis wifi
ontbijt inbegrepen
2 queens
check in : 15u
check out : 11u

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.