Moab

Verenigde Staten, Moab

Vandaag dagje Raften op de Colorado River!!!

Park Avenue Trail:
Een 1,6 kilometer lange wandeling naar het Courthouse Towers Viewpoint. U kunt verschillende bezienswaardigheden van deze wandeling zien als u komt aanrijden (zoals The Three Gossips, Queen Nefertiti, Queen Victoria Rock, Tower of Babel en the Courthouse Towers), maar uw ervaring zal heel anders zijn als u ze daadwerkelijk van dichtbij bekijkt.
Balanced Rock Trail:
Ook deze bezienswaardigheid is vanaf de weg te zien, maar de wandeling erheen vanaf de parkeerplaats is slechts 250 meter. Het bovenste (balancerende) deel van de rots is even groot als drie Amerikaanse schoolbussen. Balanced Rock
Double Arch Trail:
Niet te verwarren met de Double O Arch. Deze korte, minder dan 800 meter lange gemakkelijke wandeling leidt u naar een dubbelrotsboog die dezelfde steen hebben voor hun beide buitenste benen. U bereikt het wandelpad door net na de Balanced Rock rechtsaf te slaan en de zijweg ongeveer 4 kilometer te volgen; de wandeling is in het uiterste noorden van de parkeerplaats te vinden. Vanuit hier kunt u overigens ook andere bezienswaardigheden bereiken, zoals Parade of Elephants, Turret Arch, Elephant Butte en Cove of Caves, onder meer via de Windows Trail.
Sand Dune Arch en Broken Arch Trail:
Deze twee wandelingen, de eerste slechts 600 meter en de tweede 2 tot 3 kilometer, kunt u een paar kilometer voorbij Fiery Furnace vinden. De eerste wandeling is leuk voor kinderen, de tweede sluit aan op Sand Dune Arch als u daarna nog wilt doorlopen. Sand Dune Arch is slechts een kleine boog en Broken Arch speelt een spelletje met uw ogen: hoewel de boog gebroken lijkt, is dit in werkelijkheid niet het geval - wat u zult zien als u dichterbij komt. U kunt ervoor kiezen om om de boog heen te lopen en zo een kilometer aan uw wandeling toe te voegen, maar u kunt ook omkeren en terug gaan naar de parkeerplaats. Als u kiest voor de Loop (de extra kilometer), komt u langs de Devils Garden Campground.
Skyline Arch Trail:
Deze wandeling ligt langs een parkeerplaats op slechts anderhalve kilometer na de Sand Dune en Broken Arch parkeerplaats. Deze korte, 300 meter lange wandeling die u leidt naar de Skyline Arch, waar u een aantal mooie sfeerplaatjes kunt schieten. Doordat deze parkeerplaats dichtbij de Devils Garden Campground is, is deze wandeling populair bij kampeerders.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.