Hot Springs

Verenigde Staten, Hot Springs

s'Morgens vroeg vertrek naar Hot Springs South Dakota.
VAN CHEYENNE NAAR HOTSPRINGS
Duur ong 3u45 232 miles /373 km

Hot Springs, begin 20e eeuw één van de meest geliefde vakantieoorden van de Verenigde Staten door de thermische bronnen van Hot Springs Mountain. In 1921 werd dit gebied uitgeroepen tot nationaal park. Tegenwoordig is er nog één badhuis, 'Buckstaff Bathhouse', in gebruik als kuuroord. Op de top van Hot Springs Mountain heeft u een prachtig uitzicht over de stad, de meren en de bossen. Ook is Hot Springs de geboortestad van oud-president Clinton. Zijn voormalige middelbare school is tegenwoordig een appartementcomplex, met in de 'culturele campus' een tentoonstelling over Clinton's tienerjaren.
Wandel over de Freedom Trail dat langs de oever van de Fall River loopt. Hier zijn genezende waterwaterbronnen te ontdekken en loopt u onder een prachtige waterval door. Bij de wereldberoemde Mammoth Site worden de enige mammoet fossielen in Amerika tentoongesteld. In het 26,0000 jaar oude graf met Amerikaanse en wolharige mammoeten zijn tot dusver 52 fossielen gevonden. Bij de Black Hills Horse Sanctuary ziet u wilde mustangs in hun natuurlijk omgeving galopperen over de open vlaktes
s Avonds kunt u in Hot Springs heerlijk slenteren langs oude zandstenen gebouwen vol unieke winkels, kunstgalerijen, koffiezaakjes, boekenwinkels en restaurants.
HOTEL SUPER 8 HOT SPRINGS
800 MAMMOTH STREET
SD HOTSPRINGS 57747
GPS 25.416, 28.935
CHECK IN : 14U
CHECK OUT : 11U
FREE WIFI
FREE PARKING
ONTBIJT NIET INBEGREPEN
Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Niet veel tijd om de blog bij te werken, straks BBQ ribs gaan eten, tis hier zo tof en de natuur is er zo mooi dat men zich geen moment verveelt... Heerlijk al die Harley Davidson bikers hier!!!jaloers!!!!

inge.op.reis 2016-06-26 01:49:04

Een blog kan je later nog altijd bijwerken, veel belangrijker is dat je geniet van de momenten dat je naar aan het reizen bent.

didier 2016-06-26 08:12:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.