Semi rustdag?

België, Bouillon

Allo Allo

Vannacht in een ruk 9 uur geslapen om 8:10 uur wakker en buiten sneeuwt het. Brrrr, blij dat ik niets moet vandaag.

Vanmorgen heb ik de TV maar eens aangezet op de zender België Een. Het nieuws; in België hebben ze iets met F16 straaljagers en een Prins die in opstand komt omdat hij als Prins geboren is. De uit knop maar weer ingedrukt, ik wil het niet weten er zijn belangrijkere zaken te doen vandaag.
Een daarvan is ude was. Pijn in rug en handen krijg je er wel van. Het natte goed is opgehangen, klus geklaard. Trots! 😊
En boodschappen stond ook op mijn lijstje. Net als de “slager” voor mijn blaren. Deze slager meneer heb ik niet kunnen vinden helaas. Ik heb echt mijn best gedaan maar het is me niet gelukt. De zoektocht resulteerde in een flinke wandeltocht met hindernissen samen met ijskoude regen. Lengte van de wandeling iets meer dan 8 km.
Hoezo rustdag!
De boodschappen heb ik wel kunnen doen. Ik wilde spaghetti maken met gehakt. Blijkt deze Aldi geen vleeswaren in de schappen te hebben. Dan maar kant en klare Lasagna, ook lekker.
Ook nog wat lekkers voor vanavond gekocht uiteraard. Dan wordt het beslist weer een gezellige avond. Heb ik geen TV voor nodig.
Morgen loop ik Frankrijk binnen. Via Bouillon naar Sedan. Ongeveer 22 km met een stevige klim net achter Bouillon.
Dus vanavond nog even lekker niksen en morgen weer aan de bak.

Fijne avond allemaal! 🍀

Geschreven door

Al 13 reacties bij dit reisverslag

Hopelijk heeft het gesmaakt. Op naar Frankrijk, richting Reims en dan krijg je goed gezelschap 😏. Ik ben benieuwd hoe Mark de klus klaart. Succes voor morgen. Er worden toch enkele mooie dagen voorspeld met behoorlijk wat zo'n, ook al blijft het fris. Echt wandelweer!!!

Rita Broekx 2018-03-22 19:11:17

Hé Fass, Op de één of andere manier gisteren jou verslag niet binnengekomen. Lees het nu pas. Ik kon merken dat het redelijk verslavend werkt, de pelgrimsoap!! Je bent een geboren verslaggever, erg smeuïg. We volgen je op de “voet”. Al een zeer geweldige prestatie. Ik hoop dat je voelt, ervaart en geniet!! Dikke knuffel vanuit Eindhoven😊

Trudy Gerritsen 2018-03-22 19:21:46

Goed bezig Fass Je hebt je roeping gemist. De nieuwe "toon kortooms" schitterend om te lezen!!!! Proost

Rik Beekman 2018-03-22 19:25:37

Hoi, de soep (bouilon) word nooit zo heet gegeten als hij word opgediend. Maar die vlieger gaat morgen niet op denk ik! En weer door..........word vervolgd.

Kees 2018-03-22 19:26:10

Niet zeuren, Go for it!!!

Patje 2018-03-22 19:35:23

Fijn die rustdagen met van alles te doen🤪. Zo menselijk 😂😂

André en Marijke 2018-03-22 20:00:29

Frankrijk ? dan is het zonnetje en beter weer in aantocht X

Dunja&Denzel 2018-03-22 20:27:13

Vanavond beentjes omhoog en morgen hop hop .........er tegengaan 😉

Lia 2018-03-22 20:39:28

Hoi Fass, t loopt, niet steeds van een leien dakje, maar je doet t toch maar. Erg leuk om je zo te volgen, en de foto’s te bekijken. Voor morgen weer succes en slaap lekker straks 🥀🌷

Mieke H 2018-03-22 20:39:40

Heerlijk je verhalen te lezen, en inderdaad, je kunt zo gaan schrijven voor , tja waarvoor? een tijdschrift? misschien een boek :-) Ik wens je veel succes morgen, wel een gaaf idee dat je een grens overgaat, dat geeft moed of niet? Het lijkt me een geweldige ervaring wat je doet, trekt me ergens ook wel, het lijkt me zo'n 'vrij' gevoel, ervaar jij dat zelf ook zo? Veel wandelplezier, ik hoop dat de lente snel doorzet, zo mooi alles te zien groeien en bloeien zonder er aan voorbij te razen. geniet van je lekkers zonder tv. En een goeie nachtrust straks

Esther Dings 2018-03-22 20:52:53

langzaam, hand in hand, gaan 2 voeten ,elkaar begroetend door het mulle zand. De een na de ander, de ander na een, en zachtjes teen voor teen, telkens langs elkander. Maar dan stoppen de voeten, want ze zijn nu plus twee, twintig tenen ontmoeten, begint stiekem een cliche....naar Rome.... Zet hem op, ga zo door !

Inge v. Boxtel-Giezen 2018-03-22 21:19:02

goed bezig Fass

peter en trudi 2018-03-23 10:41:04

Ik heb ze in Rome alvast gewaarschuwd! En wat mooie plekjes voor je ontdekt die je al gezien had op mijn instagram zag ik ;) Daar mag je uiteindelijk gaan genieten! Begin met het einde voor ogen... Of dat was nu juist niet jouw idee... 'De jeugd' had na 100 km in 4 dagen al geen 'puf' meer om de St. Pieterbasiliek nog te beklimmen. Maar ik moest dus nog even een paar dagen terug lezen...ben weer bij, wat een schrijftalent Fass, je blijft mij iedere keer weer verrassen. Ben nu al trots! Hoop dat je snel geholpen wordt met je blaren. En vandaag een goede dag hebt met bijna wandelgezelschap begrijp ik... Dikke knuffel!

Tessa 2018-03-23 10:55:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.