Yes I did it.

België, Bouillon

Hallo hallo,

Een kort verslag vandaag, morgen neem ik een rustdag. Een part-time wandelweek is vooralsnog het maximale wat ik aan energie wil inzetten. Vandaag was speciaal.
I did it. 😃
Yesss, 27 km op en af in 7,5 uur. Met als sluitstuk een modder- stormbaan. Hoe krijgen ze het verzonnen. Ik kon er op zijn best om lachen. 1.7 km lang glibberen door de modder. Hoe moe ik ook was ik had er plezier in. Dit kun je niet plannen en daarom komt het op je pad. Allemaal uitdagingen om een goed doorgewinterde pelgrim te worden. Iemand die weet wat hij wil, flexibel is en geniet. Het blijft nog steeds topsport. Mijn hartslag tikt de hele dag zo rond de 120 slagen per minuut of zelfs hoger als het bergop gaat. Maar ik word sterker dat voel ik.
Ook de beslommering van thuis en het werk komen minder binnen. Ik ben eigenlijk de hele dag bezig met het heden. En ik dat voelt goed, bevrijdend zelfs.
De blaren blijven opspelen. De baas van dit eenvoudig etablissement wist nog een goede “slager” die me gaat helpen. Hoe dat is verlopen vertel ik dan morgen als ik de was heb gedaan.
Jaja een pelgrim heeft het gewoon druk.
A demain. ✌🏼

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Een dikke proficiat. Geniet van je vrije dag en het mooie Bouillon. Wij wandelden vorig jaar ook op de GR129 door Redu. Succes 👍👍👍

Rita Broekx 2018-03-21 23:14:05

27 km. top Fass!!! En nu maar hopen dat de slager wonderen kan verrichten met je blaren. Geniet morgen van je rustdag met de benen omhoog en een goeie pint😀 houdoe Roos en Wim

Wim 2018-03-22 00:28:50

Hoi, de dag van gisteren, ik lees het net pas, goed gegaan dus, mooi man. Die blaren, tja een slager kan er geen worst van bakken? Bij een arts langs misschien? Geniet van de natuur om je heen? De verkiezingen in het thuisland gaan aan je neus voorbij, ook geen last van dus! Doei....

Kees 2018-03-22 16:47:19

Hup Wies hup! Ouwe taaie. Het is en blijft een mooie omgeving. Mocht je in de buurt komen van Houffalize, ga dan naar Silvie en Nounou van Le Cherat. Geniet van je rustdag. Heb je nu weekend, of is het elke dag nu een beetje weekend?

Henk en Marjan 2018-03-23 20:00:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.