Waar ga ik heen?!?

Nederland, Schiphol

Dit is de dag waarop ik te weten kom waar ik heen ga... En dan ook direct vertrek. In de auto naar Schiphol was het aftellen totdat ik de kaart open mocht maken met m'n reisbestemming.

Bij Schiphol heb je tijdelijk parkeren voor vertrekkers die weggebracht worden. Per luchtvaartmaatschappij zijn er verschillende ingangen. Maar ik wist niet waar ik heen ging en dus ook niet met welke maatschappij!! Bij de eerste plek zijn we gestopt en uitgestapt. Toen heb ik de kaart open gekrast en de code op een website ingevuld. Nog even wachten en toen...

Indonesië (Bali)

Er ging toen zo veel door me heen. Een leuke bestemming.

En toen moest ik naar de juiste rij om m'n bagage in te leveren, naar de boekhandel om een reisgids en een kaart voor Oma te halen, de kaart schrijven en versturen, door de douane, naar de gate, en voor dat ik goed en wel wat gedronken had bij de gate moest ik al inchecken.

Toen zat ik opeens in een vliegtuig naar Bali. Of eigenlijk naar Kuala Lumpur met MH, wat verdacht veel leek op dat vliegtuig dat neergeschoten was. In het vliegtuig had ik veel tijd om na te denken. Waar ben ik aan begonnen, wat ga ik doen in Bali?! Gelukkig had ik een reisgids om te kijken wat voor leuke dingen er allemaal waren.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.