las vegas

Verenigde Staten, Las Vegas

na maanden van voorbereiden is het dan zover, onze reis naar de VS start eindelijk, we vliegen met een tussenstop in New York naar Las Vegas. Het eerste deel van de reis loopt heel soepel, we kijken een filmpje en krijgen voldoende eten en drinken. We hebben 4 uur de tijd om over te stappen in NY, die tijd blijken we hard nodig te hebben, er zijn enorme rijen voor de immigrations, als we eindelijk aan de beurt (na een uur) blijkt het ondervragen heel erg mee te vallen uiteindelijk duurt het hele circus toch nog lang omdat de douanebeambte ons zijn vakantie foto's wil laten zien..... daar hebben we eigenlijk helemaal geen zin in, maar dat durven we niet te zeggen dus we zijn beleefd enthousiast.
daarna in de volgende rij voor de veiligheidscheck, die blijkt gelukkig mee te vallen.
Dan eindelijk de overstap naar ons volgende vliegtuig.
na 5 uur vliegen komen we aan in las Vegas we zijn een tijdszone gepasseerd en het is daar dus ook nog 2 uur later. Ingecheckt bij het luxor hotel, gebouwd als een grote pyramide, met binnenin natuurlijk een enorm casino en volop mogelijkheden tot fastfood.
de verbazing begon al op het vliegveld, waar in de ontvangsthal de eerste gokautomaten staan.
we hebben op de weg van het vliegveld naar het hotel onze ogen al uitgekeken, wat een enorme hotels, allen gebouwd in een thema.
nu eerst lekker slapen, we zijn al bijna 24 uur wakker.
we hebben een grote kamer met 2 kingsize bedden, dus dat moet gaan lukken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.