De weg is laaaaang, met heel veel bochteu!!!

Verenigde Staten, Salt Lake City

Vandaag is zo'n dag dat je een afstand moet overbruggen (zo'n 326 mijl, ongeveer 525 km) en eigenlijk geen fluit ziet. We zijn dan ook vroeg uit de veren en na onbijt op weg. In tegenstelling tot gisteren is het weer geweldig en omdat de bergen van teton er gisteren er toch wat zielug uitzagen zo in de regen. Toch even een quick foto shoot gedaan en verder.

We verlaten wyoming en rijden idaho binnen. Al in geen tijden meer snelweg gezien. En deze wegen komen daar zeker niet voor in aanmerking. De pannenstraat is net zo breedt. Maar volgens marie van de gps is het toch echt DE weg van WY naar ID. Idoho is net zoiets als south dakota: Veel gras, veel graan, alleen wat heuvelachtiger en iets ruimere speed limits. Een haakse bocht met 55 mijl per uur vinden ze daar geen probleem. Je voelt je net verstappen af en toe.

Aangekomen bij soda doorkruisen we een enorm ontginningsgebied. Het lijkt op steenkool en zand wat ze uit de grond halen, maar het is zeker geen soda. :-P Het is niet zo erg fraai. Maar wel weer typisch amerikaans: Huge.

Eenmaal op de interstate, blij dat we inmiddels hebben uitgevonden hoe de cruise control werkt. Eenmaal aangekomen in de buurt van Salt lake city is het erg druk op de weg. Na aankomst in het hotel besluiten we eens een M te doen. Dat hebben we de hele vakantie nog niet gedaan. Morgen naar Bryce canyon!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Goede morgen Ik lees dat je al veel gezien hebt.Spijtig dat het soms wel een beetje ver rijden is.Hier alles oke en de grt van Lily.Heb haar gezien gisteren.

doavalines@hotmail.com 2017-07-19 07:48:56

Toch nog wel in de kerk geweest?

Opa 2017-07-19 08:55:17

Ze hebben jullie niet kunnen bekeren tot de Mormonen?

opaenoma.travels 2017-07-19 09:42:39

Geen kerkbezoek! Er moest iemand anders trouwen, dus de toko was gesloten ;-) En vegas was te druk. :-D

cowboysandangelsmetjasmijnensandra 2017-07-21 06:31:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.