De tweede dag op de LInge

Nederland, Leerdam

Om 10.00 uit Leerdam vertrokken (BB 41.8 % SB 42.6%) Door de kabel van het stopcontact in de boot naar de SB accu te leiden en de BMS op 10A in te stellen waren de beide accu's weer gelijk. ER is op de route naar Geldermalsen veel te zien. mooie huizen , molens maar voorla heel mooie natuur. je waant je in het buitenland door de hoge dijk aan SB. We hebben de gehele tijd 4.1 knopen gevaren. Dat is overigens de max toegestane snelheid.
Onderweg de havenmeester van Geldermalsen gebeld en een mooi plekje gevraagd om de zonnepaneelboeken te kunnen uitleggen. We werden weer als VIP gasten ontvangen. Aankomst om 15.15 uur, 13 mijl gevaren BB 30.6 en SB 30.2%.
Vele mensen op de haven kwamen kijken naar de CO2-ZERO en vroegen om alle details. Zelfs toen ik al in bed lag heb ik vanuit mijn slaapzak alles over de CO2-ZERO liggen vertellen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.