Dag 1. Schijndel - Poupehan (bij Bouillon in België)

Nederland, Schijndel

Zo, Voordat wij weer eens weg waren. Een enigheid. Rita zat al kant en klaar te wachten en Clemens liep nog vanalles te doen. Maar...... om 2 uur in de middag ging het dan toch gebeuren. Uitgezwaaid Door onze lieve buurtjes gingen we op weg. 100 meter verder kwamen we pa en ma tegen op het fietsje en werd ons ook nog een goede reis toegewenst.
Een route was er nog niet. Gewoon richting Maastricht en Luik en dan zien we wel. Na Luik sloeg Rita de kaarten eens open. Aha, wat gevonden. Stuk na Luik van de grote weg af en een hele mooie route binnendoor Door de Ardennen. Ook nog een hele mooie overnachtingsplek gevonden. Aan een riviertje. Er stonden een stuk of 10 campers. Net naast een camping. Mooie plek. Om 18 uur stonden we er.
Lekker wat gegeten en een Jupiler gedronken. Daarna nog heerlijk van het zonnetje genoten en onze richting voor morgen bepaald. Vandaag niet te laat naar bedje toe.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.