Dag 2

Spanje, Altea

Vannacht redelijk kunnen slapen. Harde bedden, warm maar verder prima te doen.

Vanmorgen rond half 10 richting het ontbijt gegaan. Dit was een slecht ontbijt, eieren die niet goed genoeg gebakken waren, brood dat droog was, taaie bacon en ga zo maar door.

Hierna wat wezen drinken in het zonnetje, die best warm is.
Zal zo'n 27 graden zijn ongeveer.

Om 12:30 hadden we de welkomsbijeenkomst van TUI. De meeste uitstapjes waren allemaal op of na woensdag dus konden niet mee. Bovendien was de ophaalplek hiervoor een stuk van het hotel af.
Dus wij wilde een auto huren. Ook dit was niet mogelijk, gezien je een creditcard ervoor nodig hebt. Anders moet je naar benidorm om te gaan betalen, maar hier heb je een auto voor nodig om daar te komen.

Ff flink balen dus....

Toen dachten we: ach we pakken de shuttle bus naar Altea en dan zien we wel.
Echter rijd deze maar 3x per dag heen en 2x per dag terug.
De laatste heenrit reed net weg...
We gaan nu maar een taxi bestellen naar Altea, hebben we tenminste toch iets te doen...

Kregen net te horen dat je niet van het water mag drinken hier. Lekker optijd komen ze ermee. Dus we moeten flesjes water gaan kopen. Dit kunnen we gratis krijgen in het hotel. Dit inprincipe komt dat goed.

Om naar Benidorm te gaan met taxi zijn we ongeveer 40euro kwijt voor heen en terug! Pff.
Naar Altea minder gelukkig.

We hebben al besloten dat de volgende vakantie gewoon weer naar Kreta wordt. Heb je tenminste alles binnen handbereik.

Nou tot straks weer!

17:00uur we zijn weer terug van Altea. We verwachtte een heerlijk zandstrand en een leuke winkelboulevard zoals in Griekenland. Maar helaas was het strand grotendeels afgesloten door werkzaamheden. Een kilometer verder zagen we mensen op het strand liggen. Dus helemaal blij erheen gelopen maar het was geen zandstrand maar een stenenstrand.. nee geen kiezelstrand echt stenen! En het water was vies.. bah.. dus alleen voetjes gekoeld en weer verder gelopen. Veel foto's met de camera gemaakt dus kan er niet veel plaatsen.

Toen opzoek naar de bestelde souvenirs en natuurlijk sigaretten.
In Griekenland werd je overspoelt door souvenirwinkels waar ze ook sloffen sigaretten verkochten, hier niet.. alleen maar restaurants op de boulevard. 2 souvenirwinkeltjes.. dus de magneten hebben we al, sigaretten en sleutelhangers niet... volgende keer beter!

En... we vonden een Nederlands café! 'Haventje heette dat. Hier hebben we een bittergarnituur gehad en Jarno een broodje frikadel speciaal haha!

We zijn heen en terug gegaan met de taxi.

Nu weer in de hotelkamer en zo...??? Misschien nog even zonnen!

Tot vanavond weer!

18:00 uur: Lekker op het terrasje cocktails drinken.

Om 20:30 gaan eten. Ze hadden vandaag zelfs erwten en wortelen! Maar wij zijn gegaan voor de stoofvlees, jummie!

Verder zouden we vanavond naar een muziekavond gaan hier die om half 10 zou beginnen. Maar het is best frisjes buiten tot kippenvel toe en ben best moe! Dus op naar bed en morgen een chilldagje, op zondag is alles dicht in Altea dus blijven een dagje op het Resort kunnen we het wel noemen.

Nu lekker genieten van een prachtuitzicht nog.

Slaap lekker en tot morgen weer.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat jammer dat jullie geen auto kunnen huren maar ja dan maar de shuttle bus. Gelukkig kunnen jullie daar ook zwemmen, ik zag zelfs ook binnen. Fijn dat het eten jullie goed smaakt, dat maakt ook alles goed. Geniet nog van de avond en tot horens.

Helmie 2016-06-25 22:16:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.