Laatste hotel

Canada, Lloydminster

Toch een goede nachtrust gehad, ondanks de akelige omgeving van het hotel, er blijkt om de hoek een striptease tent te zitten vandaar al die vage figuren die er rondliepen en de bewaker.
Nog een keer naar de Mall, Astrid en ik hadden Sears gezien en hadden grootte verwachtingen, maardat viel ff tegen. Wel veel plezier gehad met een spelletje glow in the dark midgetgolf. Coen wist nog een Nederlandse winkel in Edmonton, leuk om te zien maar erg duur pak pure hagelslag 4,50 euro. Hij moest voor Marieke en Gerard wat dingen meebrengen, nog even met nederlandse-canadeese staan buurten en dan door naar Lloydminster onze laatste stop voor Humboldt. Weer een goed hotel, pas nieuw. Aan de overkant bij Rock Creek gegeten, Fred en Coen een spies en ik super malse ribbetjes. Astrid koos voor zalm. Na het eten nog op zoek naar Martini, Coen was zo slim om op internet een fles te laten zien, dus de 2 e winkel was raak.
Daarna heerlijk op de kamer gehangen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.