Van Marboué naar Vivonne

Frankrijk, Vivonne

Zaterdag 31 augustus

We rijden vandaag alsnog naar Chateaudun. We lopen naar boven, niet via de trap maar over de weg die achter langs het kasteel loopt. Daarna wandelen we nog wat in de omgeving rond. Het is een prachtige omgeving. We drinken hier nog koffie en trekken dan weer verder.

We volgen een mooie route en komen door veel echte Franse dorpjes. Het is vandaag behoorlijk warm, dus de airco draait weer op volle toeren. Het laatste stuk is minder mooi. Kilometers lang zien we alleen maar grote winkels.

We arriveren rond vier uur in Vivonne. Hier is een camperplaats in het dorp bij het VVV-kantoor. Omdat we in schaduw van de bomen kunnen staan blijven we. We hebben wifi van de VVV.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooi verslag, mooie foto's

Martje 2019-09-01 04:42:33

Grappig dat fietsenhek🤣, en ook nog een picknick tafel naast de camper, top toch.

Paula Schuring 2019-09-08 20:46:40

leuk verslag wij gaan bijna dezelfde route rijden dus leuk om dit verslag te lezen. Die camperplaats bij Vivonne is dit ook te doen met een aanhanger makkelijk te keren als dit moet

Bertenanja 2019-10-08 21:04:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.