applecross

Verenigd Koninkrijk, applecross

We wilden gaan mtben, maar omdat er geen mtbverhuur was toch maar doorgereden naar Applecross. De weg hier naar toe schijnt spectaculair te zijn, maar wij hadden
al mooiere routes gereden. Wat bleek niet de kust weg, maar de bergweg is de mooiste route. Gelukkig doen we deze morgen. 'S Avonds in de plaatselijke pub heerlijk gegeten en genoten van de locals die hier ook een pint kwamen drinken.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dat klinkt allemaal weer mooi en lekker, lads! De verrassingen, zoals een gebrek aan mtb's of een vermomde must-see-route horen er ook bij. Nog trivial pursuit gedaan in de local "only for locals" pub? Of was het enkel lallen? ;-)

Nelleke 2013-08-19 18:12:58

Volgens het programma: ik vertrek: naar Schotland dus, hoort bij het drinken van een pint ook dansen (liefst in kilt) en doedelzakken geblaas. Daar lezen wij niets over?! Er wordt toch niets verzwegen?

MenM 2013-08-19 19:41:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.