De voorbereidingen voor de eerste vloer

Nederland, Berkel en Rodenrijs

Vandaag weer even wezen kijken bij ons huisje.
De muren staan er gelukkig nog steeds, maar ze zijn al weer verder gegaan.
De bekisting van de eerste etage is ook al weer aanwezig en het is volgende week wachten op het storten van de vloer. Als het weer tenminste een beetje mee werkt....

Groetjes,

Anne en Guus

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Dat gaat de goede kant op :-D

Nelleke 2011-02-23 21:37:29

Het begint toch serieus op een huis te lijken. Het gaaat nu best wel vlot verder. Hopelijk hebben jullie volgende week op vakantie de sneeuw en kunnen ze hier met droog weer, zonder vorst vrolijk verder bouwen. Jullie hebt vast weer wat te bekijken als je terug bent.

MenM 2011-02-24 10:02:57

Gaaf het begint inderdaad al echt op een huis te lijken. Leuk om zo van elke week een foto te zien, dan ontstaat er langzaam een time-lapse :-)

Ron 2011-02-26 06:26:06

Hoera!!! Een echt huis. Je zou zelfs al kunnen gaan meten voor de gordijnen (of anderszins een raambedekking). Dit gaat helemaal goed komen. Maar goed dat bij jullie geen carnaval is, want dan zou alles weer stil liggen. Maar nu gaat het hopelijk door, en worden jullie na de vakantie weer verrast.

Diny 2011-02-28 17:55:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.