Lake Powell en Antilope Canyon

Verenigde Staten, Page

Opstaan, buiten kunnen ontbijten en dan naar page vertrekken. Het eerste op het programma was lower antilope canyon. We moesten een uurtje wachtten voor we de canyon in konden dus nuttigden we eerst ons middagmaal. Dan konden we in een groep van een 20-tal de canyon gaan verkennen met een gids. Het was prachtig en de gids gaf zelfs tips om de beste foto's te kunnen trekken. Het leek soms op een hindernissen parcours maar dat maakte het alleen maar leuker. Daarna gingen we een verfrissende duik nemen in Lake Powell. We sloten de dag af met een typisch Navajo gerecht en een Navajo die voor ons een hoepeldans deed.

Astrid en Louanne

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

K heb net mammie en pappie naar huis gebracht na een avondje bbq. Ze tellen de dagen af tot je weer thuis bent. En wij ook :-) We genieten dagelijks van jullie reisverslag en verlangen om te horen van jou hoe het is geweest. Veel zoenen uit Ieper

Mama Katrien 2014-08-09 22:22:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.